Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Sorcova Versuri Haioase


Pin By Mihairebecca On Salvări Rapide In 2023 Jokes Quotes Funny Poems Good Jokes

Vacile laptoase Oile lanoase Porcii unsurosi Copii sanatosi Cate cuie sunt pe cas Atatia galbeni pe masa. În zilele noastre sorcova este un băț înfășurat în hârtie colorată cu beteală și uneori cu clopoței. Sorcova pe un timbru poștal românesc Sorcova este un obicei popular românesc practicat pe 1 ianuarie. Când se merge cu Sorcova Ce semnifică și cum se cântă Sorcova - versuri. Sorcova versurile în varianta completă Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un măr ca un..


Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul. Traducerea cântecului Sorcova interpretat de Christmas Carols din Română în Engleză. Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul si la multi ani. Varianta scurta Sorcova vesela Sa traiti sa-mbatraniti Ca un mar ca un par Ca un fir de trandafir. SORCOVA The Wishing Carol 2006-12-14 Educatie Cantece Colinde in limba engleza May you look with merry eyes at that little bunch..


Sorcova este printre cele mai cunoscute obiceiri legate de venirea Anului Nou iar versurile sunt învățate de toți copiii și sunt greu de uitat Deși în funcție de regiuni circulă. Vacile laptoase Oile lanoase Porcii unsurosi Copii sanatosi Cate cuie sunt pe cas Atatia galbeni pe masa La anul si la multi ani Sa traiti sa ne dati bani. Când se merge cu Sorcova Ce semnifică și cum se cântă Sorcova - versuri Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca. Sorcova Vesela Peste vară Primăvară Să trăiţi Să-mbătrâniţi Să-nfloriţi Să mărgăriţi Ca un măr Ca un păr Ca un fir De trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul. Sorcova versuri variantă scurtă Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oțelul..


Oile lanoase Porcii unsurosi Copii sanatosi Cate cuie sunt pe cas Atatia galbeni pe masa La anul si la multi ani Sa traiti sa ne dati bani. Cântecele magice vor apărea săptămânal însoțite de desene animate de pui de purceluș și de buna voastră dispoziție Abonează-te la. 112K views 2 days ago Bine-cunoscutul cântec de iarnă Sorcova Vesela adaptat pentru copiii care vor să învețe tradițiile noastre. Sorcova vesela Sa traiti sa-mbatraniti Ca un mar ca un par Ca un fir de trandafir Ca merii ca perii In mijlocul verii Ca vita de vie La Sfanta Marie Tare ca piatra. Deschide om bun fereastra C-am venit cu sorcova Să vă lumineze casa Gândul bun și dragostea Sorcova vesela..



Pin By Marieta Niculescu On Crăciun Funny Boarding Pass

Comments